Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Filipianëve 4:10 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe u gëzova shumë në Zotin, sepse më në fund kujdesi juaj për mua u rigjallërua; në realitet ju edhe e kishit në mendje, por nuk kishit rast.

Lexoni kapitullin e plotë Filipianëve 4

Shiko Filipianëve 4:10 në kontekstin