Нов Завет

Тит 3:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кого изобилно Го излеа на нас преку Исус Христос, нашиот Спасител,

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:6 во контекст