Нов Завет

Тит 3:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

та оправдани со Неговата благодат да станеме по надеж наследници на веч­ниот живот.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:7 во контекст