Нов Завет

Тит 2:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ова зборувај го, советувај и изоб­ли­чувај со полна власт; никој да не те пре­зира.

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:15 во контекст