Нов Завет

Тит 2:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој се даде самиот Себе за нас, за да нѐ избави од секакво беззаконие и да нѐ очисти, та да Му бидеме народ избран, ревносен кон добри дела.

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:14 во контекст