Нов Завет

Тит 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Бидејќи епископот, како Божји распоредник, не треба да е порочен, ни гневлив, ни пијаница, ни тепач, ни ла­ком за гнасна печалба,

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:7 во контекст