Нов Завет

Тит 1:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

во свое време го јави словото Свое преку пораката што ми ја довери мене по заповед на нашиот Спасител, Бог,

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:3 во контекст