Нов Завет

Тит 1:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

тие зборуваат дека Го познаваат Бога, а со делата свои Го одречуваат, бидејќи се одвратни, непокорни и неспособни за никакво добро дело.

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:16 во контекст