Нов Завет

Римјаните 8:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Сите оние што се управуваат по Духот Божји, се синови Божји;

Прочитајте целосна глава Римјаните 8

Преглед Римјаните 8:14 во контекст