Нов Завет

Римјаните 16:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Поздравете го нашиот соработник во Христос Урбан и мојот возљубен Стахиј!

Прочитајте целосна глава Римјаните 16

Преглед Римјаните 16:9 во контекст