Нов Завет

Римјаните 15:24 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

кога ќе тргнам за Шпанија, се надевам дека ќе ве видам на минување и де­ка натаму вие ќе ме испратите, откако најнапред ќе ви се порадувам.

Прочитајте целосна глава Римјаните 15

Преглед Римјаните 15:24 во контекст