Нов Завет

Откровение 8:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И ги видов седумте ангели што стоеја пред Бога и им беа дадени седум труби.

Прочитајте целосна глава Откровение 8

Преглед Откровение 8:2 во контекст