Нов Завет

Откровение 20:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Морето ги поврати мртвите свои, кои беа во него; смртта и пеколот ги повратија мртвите свои, што беа во нив; и секој прими суд според делата свои.

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:13 во контекст