Нов Завет

Откровение 15:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И се исполни храмот со дим од славата на Бога и од силата Негова, и никој не можеше да влезе во храмот до­дека не се извршија седумте казни на седумте ангели.

Прочитајте целосна глава Откровение 15

Преглед Откровение 15:8 во контекст