Нов Завет

Матеј 20:26 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

меѓу вас, пак, нека не биде така; а кој меѓу вас сака да биде поголем, нека ви биде слуга;

Прочитајте целосна глава Матеј 20

Преглед Матеј 20:26 во контекст