Нов Завет

Марко 7:31 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И пак излезе Исус од пределите Тирски и Сидонски и отиде кон Гали­лејското Море, низ пределите на Десет­тоградието.

Прочитајте целосна глава Марко 7

Преглед Марко 7:31 во контекст