Нов Завет

Марко 2:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И минувајќи, го виде Левиј Ал­феев, кој седеше на царинарницата и му рече: „Врви по Мене!“ Тој стана и тргна по Него.

Прочитајте целосна глава Марко 2

Преглед Марко 2:14 во контекст