Нов Завет

Марко 16:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И во првиот ден од седмицата, дојдоа на гробот многу рано, кога изгрева­ше сонцето,

Прочитајте целосна глава Марко 16

Преглед Марко 16:2 во контекст