Нов Завет

Лука 5:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тогаш книжниците и фарисеите почнаа да размислуваат во себе и да велат: „Кој е Овој што хули на Бога? Кој може да простува гревови, освен Единиот Бог?“

Прочитајте целосна глава Лука 5

Преглед Лука 5:21 во контекст