Нов Завет

Лука 12:34 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

зашто, каде што е вашата ризница, таму ќе биде и срцето ваше.

Прочитајте целосна глава Лука 12

Преглед Лука 12:34 во контекст