Нов Завет

Колосјаните 3:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Деца, на родителите свои бидете им послушни во сѐ, зашто тоа Му е бла­го­угодно на Господ!

Прочитајте целосна глава Колосјаните 3

Преглед Колосјаните 3:20 во контекст