Нов Завет

Колосјаните 2:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

во Него сте и обрезани преку нера­котворено обрезание, откако го соб­ле­ковте гревовното тело на плотта преку обрезанието Христово;

Прочитајте целосна глава Колосјаните 2

Преглед Колосјаните 2:11 во контекст