Нов Завет

Колосјаните 2:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

откако се погребавте со Него во крштевањето, во кое заедно со Него и воскреснавте преку вера во силата на Бога, Кој Го воскресна од мртвите.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 2

Преглед Колосјаните 2:12 во контекст