Нов Завет

Колосјаните 1:27 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

на кои Бог пожела да им покаже какво богатство на слава има во таа тајна за незнабошците, односно дека Христос, надежта на славата, е во нас.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:27 во контекст