Нов Завет

Јован 21:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Тој им рече: „Фрлете ја мрежата од десната страна на коработ и ќе најдете!“ Ја фрлија, и не можеа веќе да ја извлечат од многу риби.

Прочитајте целосна глава Јован 21

Преглед Јован 21:6 во контекст