Нов Завет

Јован 18:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кога Тој го рече тоа, еден од слугите, кој стоеше близу, Го удри Исуса по образ и рече: „Така ли му одговараш на првосвештеникот?“

Прочитајте целосна глава Јован 18

Преглед Јован 18:22 во контекст