Нов Завет

Јован 17:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Додека бев со нив во светот, Јас ги пазев во Твоето име; оние, што си Ми ги дал, ги зачував, и никој од нив не погина, освен погибелниот син, за да се исполни Писмото.

Прочитајте целосна глава Јован 17

Преглед Јован 17:12 во контекст