Нов Завет

Јован 17:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Веќе не сум во светот, но тие се во светот, а Јас идам кај Тебе. Оче Свети, запази ги во Твоето име оние што си Ми ги дал, за да бидат едно, како што сме и Ние.

Прочитајте целосна глава Јован 17

Преглед Јован 17:11 во контекст