Нов Завет

Јаков 5:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Илија беше човек смртен, како и ние, и со молитва Му се помоли на Бога да нема дожд, и не падна дожд на земјата три години и шест месеци.

Прочитајте целосна глава Јаков 5

Преглед Јаков 5:17 во контекст