Нов Завет

Јаков 5:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Исповедајте си ги гревовите еден на друг и молете се еден за друг за да се исцелите. Голема сила има усрдната молитва на праведникот.

Прочитајте целосна глава Јаков 5

Преглед Јаков 5:16 во контекст