Нов Завет

Јаков 3:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Може ли, браќа мои, смоквата да раѓа маслинки, или лозата смокви? Та­ка, од еден ист извор не може да тече солена и слатка вода.

Прочитајте целосна глава Јаков 3

Преглед Јаков 3:12 во контекст