Нов Завет

Јаков 3:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Не барајте, браќа мои, мнозина да станете учители, зашто знаете дека поголемо осудување ќе добиеме.

Прочитајте целосна глава Јаков 3

Преглед Јаков 3:1 во контекст