Нов Завет

Јаков 2:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но, ако сте пристрасни, грев пра­вите; и Законот ве осудува како прес­тапници.

Прочитајте целосна глава Јаков 2

Преглед Јаков 2:9 во контекст