Нов Завет

Јаков 2:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И се изврши Писмото, кое вели: „Му поверува Авраам на Бога, и тоа му се сметаше за праведност“, и тој се на­рече – пријател Божји.

Прочитајте целосна глава Јаков 2

Преглед Јаков 2:23 во контекст