Нов Завет

Јаков 1:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Човек што се двоуми во сите свои патишта е непостојан.

Прочитајте целосна глава Јаков 1

Преглед Јаков 1:8 во контекст