Нов Завет

Јаков 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

таков човек нека не мисли дека ќе добие нешто од Господ.

Прочитајте целосна глава Јаков 1

Преглед Јаков 1:7 во контекст