Нов Завет

Галатјаните 6:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кога правиме добро, тоа нека не ни биде здодевно, зашто во свое време ќе пожнееме, ако не се измориме.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 6

Преглед Галатјаните 6:9 во контекст