Нов Завет

Галатјаните 5:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Вие трчавте добро: кој ви попречи да не се покорувате на вистината?

Прочитајте целосна глава Галатјаните 5

Преглед Галатјаните 5:7 во контекст