Нов Завет

Галатјаните 5:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто во Христос Исус ниту обрезанието има сила, ниту необреза­ни­е­то, туку верата, која дејствува преку љубовта.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 5

Преглед Галатјаните 5:6 во контекст