Нов Завет

Галатјаните 4:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А бидејќи вие сте синови, Бог Го ис­прати Духот на Својот Син во срцата ваши, Кој вика: Ава, Оче!

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:6 во контекст