Нов Завет

Галатјаните 4:29 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но, како што тогаш, оној што се роди по тело, го гонеше родениот по дух, така е и сега.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:29 во контекст