Нов Завет

Галатјаните 4:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тие не ревнуваат за вас добро, туку сакаат да ве одвојат од мене, та вие за нив да ревнувате.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:17 во контекст