Нов Завет

Галатјаните 4:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

знаете дека, кога за првпат ви про­поведав, бев телесно немоќен,

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:13 во контекст