Нов Завет

Галатјаните 3:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но ветувањата му беа дадени на Авраам и на семето негово. Не е ре­че­но: „И на семињата“, како за мнозина, туку како за еден: „И на семето твое“, кое е Христос.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 3

Преглед Галатјаните 3:16 во контекст