Нов Завет

Филипјаните 4:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Добив сѐ и имам во изобилие, се пренаполнив со блага, кога го примив од вас испратениот дар преку Епа­фро­дит, кој е мирис сладок, жртва пријатна, благоугодна на Бога.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 4

Преглед Филипјаните 4:18 во контекст