Нов Завет

Филипјаните 4:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Мојот Бог, по Своето богатство, не­ка ја исполни секоја ваша потреба, за слава преку Христос Исус.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 4

Преглед Филипјаните 4:19 во контекст