Нов Завет

Филипјаните 3:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Браќа, јас не мислам дека сум го достигнал тоа; но едно правам: го заборавам она што е зад мене, а се стремам кон она што е пред мене,

Прочитајте целосна глава Филипјаните 3

Преглед Филипјаните 3:13 во контекст