Нов Завет

Евреите 9:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

туку се состојат само од јадења и пиења, и разни миења и телесни обреди, установени до времето кога сето ова ќе се исправи.

Прочитајте целосна глава Евреите 9

Преглед Евреите 9:10 во контекст