Нов Завет

Евреите 5:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто секој Првосвештеник, кој од луѓе се избира, за луѓето се пос­та­вува на служба Божја, да принесува да­рови и жртви за гревовите,

Прочитајте целосна глава Евреите 5

Преглед Евреите 5:1 во контекст