Нов Завет

Евреите 5:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и да може да ги разбира оние што се неумешни и заблудени, бидејќи и сами­от е со слабости;

Прочитајте целосна глава Евреите 5

Преглед Евреите 5:2 во контекст